Nejnovější recenze ze sekce Hokejové tašky
- Dobré zpracování, prostorná, pevný materiál
- Chybí kapsička s průhlednou fólii na napsání jména hráče, trochu komplikace u dětí, když má více hráčů stejnou tašku
- pevné dno, vysunovací rukojeť
- spousta prostoru uvnitř tašky
- dobré zipy - velké a dobře fungující
- velký obsah
- Je to to, co jsem potřeboval
Dobrý
- Vejde se do ní vše
- Velká kolečka
- Vysouvací madlo
- Pevnost
Výborná taška, díky velkým kolečkům a pevném madlu i snadná manipulace.
- Dostatečná velikost - ani velká, ani malá
- Design
- Kvalita
- Kapsa v kapse na drobné věci
- Teleskopická tyč
- Boční kapsy jsou umístěny směrem dovnitř tašky - ubírá místo v tašce
Konečně taška, která je dostatečně velká a přitom není obrovská (pro dospělého člověka).
Boční kapsy jsou situovány dovnitř a pokud je chci využít, tak si ubírám místo a špatně se mi tam skládají věci. Všechny věci tedy dávám do přední, a tak to není tolik uspořádané.
Při výběru tašky připadal v úvahu pouze tady. Cena, design, kvalita - žádná jiná toto nesplňuje.
- Obrovská, prostorná, spousta mista, kolečka z tvrdé gumy, hodně větracích otvoru, vnitřní kapsy třeba na kosmetiku
Skvělá taška pro dospělé hráče
- Odpovídá požadavkům.
- Perfektní taška , vše má své místo, kvalitní materiál. Bomba kapsy na brusle, design .Madlo -kolečka . boční rukojet ., Větší opatrnost při zasouvání madla aby hráč nakonec nedohrál kvůli přikřípnutí prstů( nespěchat)Opravdu jsem byl příjemně překvapen
- snad až na větší opatrnost při manipulaci s madlem nic.
Perfektní taška , kvalitní provedení ,parádní design . Mohla by vydržet - Celkově jsem i s jinými produkty winnwell nadmíru spokojen .
- velký prostor, kolečka, kvalitní provedení
doporučuji
- kvalitní,za odpovídající cenu
obrovský úložný prostor
Ok
- spokejonost
- kapsa navíc by nevadila
OK
- Velmi praktické.
- Vyšší cena.
Koupili jsme ji synovi, v normální tažce neměl přehled, kde co má a co už si z výstroje zabalil.
- Hodně veliká, vše se tam vejde!
- Hodně veliká, že se do menších kufrů aut blbě vejde!
- Málo kapes. Mám obyčejnou bez koleček od Alpine a kapsy perfektní včetně veliké přes půl celého hořejšku.
- Teleskopické madlo nemá pojistku proti nechtěnému zacvaknutí, jako máji třeba tašky Salming. Takže při neoparném zacházení občas zajede a je to o prsty!
Koupil jsem pač hokejky i rukavice Winmwell co mám jsou opravdu velice kvalitní! Kdybych ji viděl před tím v reálu, tak bych vybral jinou.
Ale vcelku je to uchazející.
- Velmi velká
Super
vyhovuje lehkostí a jednoduchostí
pohodlná a přehledná taška.
- velmi prostorná
- boční kapsy
- hezký design
- žádné
Zobrazuji 181 - 200 ze 206 recenzí « Předchozí 1...7 8 9 [ 10 ] 11 Další »